Bemutatkozás

Dr. Kiss Izabella vagyok, a Nett Ingatlan Stúdió cégvezetője.

Egy rövid kérdéssel kezdeném a bemutatkozásomat.

Kit nevezhetünk ingatlan tanácsadónak, vagy ingatlan szakértőnek?

„Aki szakértelmével, tudásával ÖN mellett áll, segít a döntésekben. Nem csak eladni vagy kiadni szeretne egy ingatlant hanem JÓL akarja eladni vagy bérbeadni azt, úgy hogy ÖN a lehető legjobb árat és a lehető legjobb feltételeket kapja. Egy igazi ingatlan tanácsadónak ÖN az ügyfele és mindent megtesz azért, hogy ÖN elégedett legyen.”

Az elmúlt években sokat tanultam, utaztam, üzleti képzésekre és konferenciákra jártam, hogy minél színvonalasabb szolgáltatást tudjunk nyújtani meglévő és leendő ügyfeleink számára.

Jogtanácsosként és ingatlan szakértőként célom, hogy a tulajdonosok és az érdeklődők igényeihez egyedülálló módon igazodva kínáljunk kiváló feltételekkel rendelkező családi házakat, villákat, társasházi-, lakóparki-, lakásokat, és telkeket.

Leendő ügyfeleink megtalálják kiemelt megbízóink ( 100 MFt feletti ingatlanok esetén) hirdetéseit Ausztria, Németország, Svájc, Olaszország, Svédország, Nagy-Britannia és az Egyesült-Államok ingatlan-portáljain, az ország nyelvére fordítva. Ezzel is szeretnénk segíteni a hazánk iránt érdeklődő külföldi vevőket és szélesebb körben bemutatni ingatlanjainkat.

„Az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél számomra.”

Stúdiónk a teljes körű ingatlan tanácsadói tevékenységen kívül számos egyéb szolgáltatással áll  ügyfeleink rendelkezésére. Ingatlan értékbecsléssel pontosan megállapíthatjuk egy ingatlan reális piaci árát.

Ingatlan-szakjogászaink jogi kérdésekben, építészünk, lakberendezőink és Home Staging szakértőnk  műszaki és esztétikai területeken segítik a megrendelőinket.

Hiteltanácsadónk  és biztosítási szakemberünk pedig díjmentes tanácsadással várják kedves ügyfeleinket.

Amennyiben Ön is egy komplex szolgáltatást szeretne kapni – kedvező árakkal – úgy kérem keressen Bennünket bizalommal!

Sikeres együttműködést kívánok tisztelettel!

Dr. Kiss Izabella