Home Staging tanácsadás

Németh Irén

lakberendező, enteriőr
Home Staging szakértő


Irén hitvallása: „A ház csak egy épület, de az otthon egy érzés” 

A lakberendezés, dekorálás számomra nem munka, hanem szenvedély. Életem minden egyes percét kitölti, úgy tekintek rá, mint örömforrásra. Szabadidőmben, utazások alkalmával, vagy akár egy csésze kávé mellett ülve, impressziók érnek. Színek, textúrák, formák varázsolnak el, inspirálnak. Egy tárgy, szín azonnal gondolatokat indít el, enteriőröket vizualizálok, melyből részleteket papírra vetek és későbbi munkáimba beépítek. Az alkotásvágy örökös jelenléte a garancia a “munkámra”. Egy-egy enteriőr megtervezésének, a dekoráció beszerzésének, a tárgyak végső elrendezésének minden egyes perce öröm számomra.

A kialakításra váró tér tervezése és megvalósulása a megbízó életvitelének, szokásainak megismerésével kezdődik, ami első számú szempont a tervezés folyamán. Ezek feltérképezése után, a leendő lakóval szorosan együttműködve alakul ki a végeredmény, a kényelmes, menedéket adó, nyugalmat árasztó OTTHON.

Mivel a megbízóim igényei sem egyformák, így minden tervezési feladat egyszeri és megismételhetetlen. Ettől lesz minden enteriőr egyedi és különleges.