Herczeg- Bíró Edit

Herczeg Biró Edit-fotóMindenki egyedi. Ezt vallom és munkáim során is ezt követem. Amikor egy enteriőrt álmodok meg valakinek, mindig figyelembe veszem az illető egyéniségét, ízlését és azt a kisugárzást, mely őt jellemzi. Mindezt ki lehet fejezni a lakásban is, a színek, anyagok, formák segítségével. Úgy hiszem, hogy a belső t
érnek, melyben élünk harmonizálnia kell a saját belső világunkkal, így tudjuk az otthont egy meleg, biztonságos fészekként használni, ahol önmagunk lehetünk.

A legszerencsésebb, ha újra strukturálhatunk egy teret, azaz egy lakást az alapoktól építünk újjá, hogy igazán tökéletesen szolgálja a benne lakók kényelmét.

Ezért gyakran helyezek át helységeket egy lakásban a praktikum kedvéért illetve élek régi falak lebontásával és új falak felépítésével. Ilyenkor szokatlan, új díszítőelemeket is lehet használni, melyek igazán egyedivé teszik a teret.

Természetesen egy lakást vagy bármilyen belső teret egy stílus váltással is újjá lehet varázsolni. A lényeg szerintem az, hogy a praktikum és a design tökéletes összhangban legyen.

 

Munkáim:

hbe_munkai