Új építésű lakások Budapest III. kerületben

Ingatlan Áttekintése

 • Ár ELADVA! új építésű kertkapcsolatos lakás: 72 950 000 Ft
 • Építés éve2017
 • Típuslakás
 • Elkelt Igen
 • Szerződés Eladó
 • Állapotúj építésű
 • Cím / Térkép03. kerület
 • Méret104 m²
 • Telek méret200 m²
 • Anyagtégla
 • Szoba4
 • EmeletFöldszint
 • FűtésGáz cirkó

Leírás

Harsánylejtő projekt elnevezés alatt  4 lakásos társasház épül mélygarázzsal, 2017.augusztusi átadással. A lakások egyedi igények figyelembevételével, kulcsrakészen kerülnek átadásra. 2 db földszinti és 2 db emeleti lakás – jelen pillanatban még elérhető.

A hirdetésben szereplő ingatlan paraméterei:

-földszinti, kertkapcsolatos lakás (2 db) 200 m2-es kertrésszel,
– az ingatlan: 104,06 m2 + 29 m2 terasz
-a lakásban egy 39,75 m2-es amerikai konyhás nappalit étkezővel, 3 hálószobát ( 12,3 m2-esek), külön fürdőt (7,13 m2) és WC-t (2,6 m2), kamrát (3,19 m2) valamint egy 13,95 m2-es közlekedőt alakítottak ki.
– Igény szerint választhatóak a burkolatok, és a belső ajtók.

A lakások, parkolók, illetve tárolók kiosztása:

A földszinti lakások a következő összetételben kerülnek értékesítésre:
Lakás terület:      104,06 m2           62 436 000 Ft
Terasz:                      29,00 m2           2 900 000 Ft
Tároló:                      10,74 m2            1 611 000   Ft
Kocsi beálló                2 db                  6 000 000 Ft
Vételár                                                 72 947 000 Ft

Az első emeleti lakások a következő összetételben kerülnek értékesítésre:
Lakás terület:           79,50 m2            47 700 000 Ft
Terasz:                       27,19 m2              5 438 000 Ft
Tároló:                         8,80 m2              1 320 000 Ft
Kocsibeálló                    1 db                   3 000 000 Ft
Vételár:                                                    57 458 000 Ft

Társasház kialakítása, felszereltsége:

Az önálló összközműves telek közepére épül homlokzateltolással két házrész, melyeket a lépcsőház választ el egymástól. Összesen 670 m2 zöld terület marad beépítetlenül, melyet a lakások tulajdonosai kapnak meg a lakáshoz tartozó kertrészként.

A társasház szerkezete, műszaki paraméterei:
Alapozás: monolit vasbeton lemezalap. Pincei külső oldalfalak vasbeton falak. Az épület hagyományos építési módban kerül kivitelezésre, a födém monolit vasbeton síkfödém, teherhordó téglafalakkal.
A külső térelhatároló falak Porotherm kerámia falazóblokkból készülnek 30 cm vastagságban. A válaszfalak 10 cm vastag. Porotherm tégla falazóblokkokból készülnek. A tetőszerkezet hőszigetelt lapos tető, korszerű PVC csapadékvíz elleni szigeteléssel.

A lakásbejárati ajtók acéltokos, a biztonsági előírásoknak megfelelő több ponton záródó, teli ajtólapos ajtók, kitekintővel, központi biztonsági zárral.

Az ablakok és az erkélyajtók korszerű 7 kamrás műanyag profilrendszerből készülnek, szürke színben 1,1W/m2K fokozott hőszigetelésű üvegezéssel. A nyílászárókon redőnyszekrény kerül elhelyezésre redőny nélkül! A redőnytokokban szúnyogháló helyének előkészítése készül, a redőny elektromos mozgatásához a védőcsövezés ki van alakítva, az elektromos mozgatómotorok, és vezetékezés a Vevő feladata.

A lakásokban utólag beépíthető, laminált, furatolt forgácslap betétes ajtók kerülnek beépítésre. választható alapszínekben ( dió, wenge, juhar, fehér, bükk )

A lakásokban az aljzatbeton alá lépés hangszigetelő lemez kerül beépítésre, minimálisra csökkentve a lakások közötti áthallást. Az „úsztatott” aljzatbetonok kerületén polisztirolhab szalag peremszigetelő sáv kerül elhelyezésre.
A fürdőszobákban és a WC-ben mennyezetig falicsempe burkolat készül bruttó 4000 Ft/m2 anyagár határig választható lapokból.
A hidegburkolatos helyiségek padlóburkolata kerámia lap. Általános helyen bruttó 4000 Ft/m anyagár határig választható kerámia lapokból.
A garázsban, tárolókban, és a lépcsőházban a padlóburkolat szürke színű gress lapokból készül.
A meleg burkolatos lakóhelyiségekben 8 mm vtg HDF aljzatú laminált parkettapanel burkolat készül bruttó 3900 Ft/m2 anyagár határig választható parkettából. Ehhez 4 cm magas, szín azonos laminált szegélyléc tartozik.
A teraszon gress lap burkolat készül bruttó 2800 Ft/m anyagár határig választható lapokból.
A teraszok mellvéd falain 50 cm magas üvegkorlát készül körben.
A lakásokban vakolás, és glettelés után kétrétegű fehér diszperziós falfestés készül.

Gépészeti kialakítások:

A fűtési és a használati melegvíz készítését kiemelkedően gazdaságos kondenzációs gázkazán biztosítja. Minden lakás fűtését és meleg víz ellátását külön kazán biztosítja.
A lakások vízhálózati csőrendszer-anyaga 5 rétegű oxigéndiffúzió ellen védett műanyag cső, a belső és külső rétege térhálósított polietilén, a középső alumíniumréteget pedig két speciális ragasztóréteg veszi körül.
A házban mennyezet, és a kerámia burkolatú részeken padló fűtési rendszer készül.
A parkettás helyiségeknél radiátorok biztosítják a fűtést.
A fürdőszobában törölközőszárító radiátor kerül elhelyezésre a padlófűtés mellett.
Valamennyi fűtés helyiségenkénti szoba termosztáttal vezérelhető.
A lakások klíma csövezése kiépítésre kerül, a klíma kül és beltéri egységek nélkül !
A mérőórák a kerítésen kialakított mérőóra szekrényben, a vízóra akna szabványos aknában kerül elhelyezésre.

A fajansz termékek (mosdók, kézmosók, WC-csészék) fehér színű Alföldi Bázis termékek, az alaprajz szerinti elrendezésben kerülnek beépítésre. A függesztett WC-k beépített tartályokkal kerülnek beépítésre. A mosdók és a kézmosók falra szerelt kivitelűek. A fürdőszobákba a terveknek megfelelően acrylkád kerül beépítésre, épített zuhany tálcák kerülnek kiépítésre üvegajtók nélkül.
A csaptelepek kerámiabetétes, egykaros (keverőszelepes) kivitelűek, KLUDI Maris család, vagy vele egyenértékű. A fürdőszobában kialakításra kerül víz- és szennyvíz oldali mosógép-csatlakozás. A konyhában mosogató gép csatlakozás, és kiállás készül.

Elektromos kialakítások:

A ház számára 3 x 16 A, es mérő (6,6 kW elektromos teljesítményhez) és hálózat kerül kiépítésre.
Minden lakószobában és konyhában 3-3 db, a fürdőszobában 2 db 230 V-os csatlakozóaljzat kerül elhelyezésre. A lakásokban korszerű és formatervezett elektromos szerelvényeket építünk be. Schneider Classic szerelvény család, vagy vele egyenértékű.
A teljes elektromos hálózat falban szerelt védőcsövekbe húzott rézvezetékekkel, megfelelő biztonsági földeléssel és érintésvédelmi védelemmel készül.

A lakás világítótestei nem tartoznak a lakások alapfelszereltségébe, ezeket a vevők biztosítják (természetesen a hozzájuk tartozó vezetékezés elkészül).

Az épületben gyengeáramú hálózat kerül kiépítésre, amely alkalmas a legkorszerűbb igények kielégítésére az alábbi szolgáltatásokkal: kaputelefon, telefon, kábel TV, internet. A telefon kábel TV, és internet szolgáltatásra a helyi szolgáltatóval kell szerződést kötnie a Vevőnek.
A szobákban 1 db telefoncsatlakozó kerül kiépítésre. A központi TV hálózat részére a lakásokon belül védőcsövezés és vezetékezés készül minden szobához.
A kapun történő bejutást intelligens kaputelefon-rendszer teszi lehetővé. A beléptetés a lakásokból egyetlen gomb megnyomásával történik. A házhoz riasztó, és kamera rendszer alapcsövezés, vezetékezés kerül kiépítésre. A kamera, és kezelők, érzékelők kiépítése a Vevő feladata.

Minden lakáshoz tartozik egy pincetároló helyiség, mely a teremgarázsban található.

Az épület körül rendezett kert kerül kialakításra, gyalogos járdákkal, füvesítéssel.

Hívjon bizalommal, akár hétvégén is

Felszereltség

Cím / Térkép